Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

O3Spaces Workplace omarmt Thunderbird

 

O3Spaces heeft de nieuwe O3Spaces Workplace Thunderbird plug-in vrijgegeven. Met deze plug-in biedt O3Spaces Thunderbird- gebruikers de mogelijkheid om de O3Spaces Workplace repository direct vanuit de open source e-mail client te benaderen.

De Thunderbird plug-in is de derde e-mail client plug-in die wordt vrijgegeven voor O3Spaces Workplace. O3Spaces ondersteunt hiermee Microsoft Outlook, Thunderbird en de Zimbra Collaboration Suite. Volgens een recent onderzoek hebben Thunderbird en Outlook momenteel samen een marktaandeel van bijna 50 procent. Samen met de recent geïntroduceerde Zimbra-integratie en de verwachtte plug-in voor de Zarafa web-client is de e-mail archiveringsfunctionaliteit van O3Spaces Workplace uiteindelijk beschikbaar voor de meest gebruikte enterprise e-mail clients.

Met de O3Spaces e-mail plug-ins kunnen gebruikers e-mails archiveren naar hun workspaces (werkruimtes) direct vanuit de e-mail client. Tevens kunnen bestanden, die veilig in de centrale Workplace repository beheerd worden, eenvoudig als bijlage aan nieuwe e-mails toegevoegd worden.

O3Spaces Workplace is beschikbaar in vier edities; de gratis Community Editie, de volledig ondersteunde Professional Editie, de full-featured en volledig ondersteunde Enterprise Editie en de 'Software As A Service' On-Demand Editie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2947273). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×