Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brady komt met Labelmark 4.0

 

Softwareleverancier Brady stelt versie 4.0 van zijn labelingsoftware Labelmark voor. Ten opzichte van de voorgaande editie is een aantal functies toegevoegd, zoals Job manager, flip-flop en labelfile naar printer..

Versie 4.0 van Labelmark kent een aantal extra functies die het gebruik van deze software aanmerkelijk verbeteren. Een belangrijke door softwareleverancier Brady toegevoegde functionaliteit is Job Manager. Met deze functie kunnen jobfiles worden gecreëerd, gewijzigd of weer verwijderd vanuit een interface opgebouwd volgens het Explorerprincipe. Met de Job Manager wordt een printer toegekend aan elk label, zodat vaak geprinte labels in één stap afgedrukt kunnen worden.

De 'flip-flop'-functie geeft dan weer de mogelijkheid labels op verschillende manieren te kopiëren, van boven naar beneden, van midden tot beneden en naast elkaar. Dankzij de functie 'labelfile naar printer' kan een specifieke printer worden toegekend aan een bepaalde labelfile.

LabelMark 4.0 is Vista-compatibel. Er is ook een upgrade van de LabelMark-artikeldatabase verkrijgbaar, met nieuwe artikelen die in de bestaande softwaregeladen kunnen worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2942670). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.