Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Matlab vehicle network toolbox

 

The Mathworks introduceert de Vehicle Network Toolbox. Deze Toolbox verbindt Mathworks' Matlab direct met het Controller Area Network (CAN) van een voertuig. Hierdoor worden extra aansluitsystemen overbodig en wordt een omgeving gecreëerd waarin tests, controles en analyses kunnen worden gestroomlijnd.

Dankzij de directe toegang tot de communicatiedata van voertuigen kunnen auto-ontwerpers met de Mathworks Vehicle Network Toolbox de kracht van Matlab benutten voor hun simulaties, testcellen en prototypes. Matlab combineert dataverwerving met design- en analysemogelijkheden, wat tijd bespaart en het ontwerpproces efficiënter maakt.

Matlab is een programmeer omgeving voor algoritme ontwikkeling, data-analyse, visualisatie en numerieke berekeningen. Simulink is een grafische omgeving voor simulatie en Model-Based Design voor multi-domein dynamische en embedded systemen. Ingenieurs en wetenschappers maken wereldwijd gebruik van de oplossingen van The MathWorks om de ontwikkeling van onderzoek en innovatie te versnellen in de automotive-, luchtvaart- electronische, financiële, bio-farmaceutische en andere industrieën.

De producten van The MathWorks worden ook gebruikt als onderwijs- en onderzoeksinstrument op hogescholen en universiteiten. Vehicle Network Toolbox is beschikbaar voor het Microsoft Windows-platform.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2941768). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.