Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SUSE Linux Enterprise 11 beschikbaar

 

Novell komt met SUS Linux Enterprise 11. De nieuwe versie van dit open source-platform is gebaseerd op state-of-the-art Linux-technologie met belangrijke verbeteringen op het gebied van interoperabiliteit en virtualisatie maakt het besturingssysteem geschikt voor toepassing binnen heterogene, bedrijfskritische omgevingen, ongeacht de gebruikte hardwareplatforms, hypervisors, appliances en infrastructuur.

Uit recent onderzoek van IDC (ondersteund door Novell) blijkt dat ongeveer vijftig procent van de it-managers vanwege de economische recessie overwegen om dit jaar Linux server- en desktop-technologieën willen gaan inzetten. Novell SUSE Linux Enterprise 11 biedt belangrijke verbeteringen en vernieuwingen op gebieden die door de respondenten van het onderzoek als belangrijk worden beoordeeld. Hiertoe behoren onder meer interoperabiliteit, vereenvoudigd beheer, een breed applicatieaanbod en een brede partnerbase. Novell SUSE Linux Enterprise 11 biedt volgens de ontwikkelaar de innovatie waarnaar organisaties op zoek zijn tegen een prijs die zij zich kunnen veroorloven.

Zowel SUSE Linux Enterprise Server als SUSE Linux Enterprise Desktop zijn op een groot aantal punten vernieuwd en verbeterd, waarbij met name aandacht is besteed aan interoperabiliteit, virtualisatie en toepassing binnen bedrijfskritische omgevingen. Het platform heeft twee nieuwe extensies: SUSE Linux Enterprise Mon Extension, het enige product dat volledige ondersteuning biedt voor het draaien van Microsoft .NET-applicaties op Linux, en SUSE Linux Enterprise High Availability Extension, een clusteringproduct dat de uptime voor bedrijfskritische applicaties garandeert en tegelijkertijd de cost of ownership voor hoge beschikbaarheid verlaagt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2936651). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×