Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PRQA komt met beheertool voor legacy code

 

PRQA introduceert QA•C/QA•C++ Legacy Mode, een set van beheertools voor legacy code. Legacy code verwijst naar modules van oudere code, die lastig zijn om te onderhouden en die kritiek kunnen zijn voor de toepassing.

QA•C/QA•C++ Legacy Mode is een set van hulpmiddelen. Ontwikkelaars kunnen zich concentreren op de nieuwere code van de programmatuur, maar toch toegang krijgen tot de legacy software. De hulpmiddelen geven meldingen over de broncode en gemeenschappelijke header-bestanden, waarbij op nauwkeurige wijze verschillen tussen legacy versies en huidige versies van de code kunnen worden gedetecteerd. Door ontdubbeling en koppeling van deze diagnostiek worden dan alleen de relevante waarschuwingen gepresenteerd.

Oudere code heeft, ondanks problemen die erdoor kunnen ontstaan, bewezen voor het oorspronkelijke doel te werken. Ontwikkelaars willen daarom dergelijke modules vaak in een nieuwe en uitgebreide context opnieuw gebruiken. Problemen die kunnen ontstaan zijn conversies die werken, maar alleen als de gegevenswaarden binnen bereik blijven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2887075). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×