Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xillio combineert tooling en expertise

 

Xillio, specialist in het analyseren, transformeren en migreren van ongestructureerde data, komt met een Fileshare Analyse Package. Een bewezen fileshare connector, een grondige analyse van de fileshares, een workshop en een strategisch plan van aanpak maken deel uit van de Fileshare Analyse Package.

Xillio komt met een Fileshare Analyse Package. Deze package bevat een combinatie van gestandaardiseerde analyse scripts en ecm-expertise waarmee organisaties handvatten krijgen aangereikt voor het opzetten en optimaliseren van hun informatiemanagementbeleid. Een bewezen fileshare connector, een grondige analyse van de fileshares, een workshop en een strategisch plan van aanpak maken deel uit van de Fileshare Analyse Package. De package kan door system integrators en informatiespecialisten worden ingezet om productiviteitsverbetering van gebruikers en reductie van storagekosten te realiseren. Daarnaast biedt het mogelijkheden om enterprise search effectiever in te zetten.

Uniek aan de package is onder andere de snelheid van de fileshare connector. Met de maximale snelheid die het netwerk en hardware aankan, wordt data geëxtraheerd uit filehares, waarop vervolgens diverse analyses kunnen worden uitgevoerd. Voorbeelden van analyses en inzichten zijn het aantal bestanden per type extensie, aantal dubbele bestanden en mappen, en inzicht in aanwezige metadata. De uitkomsten van de analyse worden door Xillio of zijn partners gepresenteerd in een workshop, waarna wordt besloten wat te doen met de content (opschonen, ontdubbelen, verrijken, versies maken et cetera).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5768200). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×