Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xillio ontwikkelt connector voor OpenText

 

Xillio ontwikkelt razendsnelle connector voor OpenText

Xillio, expert in het analyseren, transformeren en migreren van ongestructureerde data, heeft een connector ontwikkeld voor de Opentext Content Server (OTCS). Door ondersteuning van multi-server en multi-threaded processing, kan de bi-directionele connector content en metadata razendsnel uit Opentext exporteren en importeren. Hiermee biedt Xillio een mogelijkheid om Opentext migraties snel uit te voeren.

De nieuwe connector is schaalbaar, nauwkeurig, zorgt voor een traceerbaar migratietraject, behoeft minimale scripting voor project specifieke vereisten en biedt inzichtelijke logging. De communicatie met de Opentext Content Server verloopt via bewezen api’s; de Rest api en Content Web Services api. Met behulp van de Rest api worden onder meer de metadata (categorieën en attributen), Opentext migratie items (met versies and binaries) en users en groepen overgezet. De Content Web Services api zorgt voor de permissies.

De ontwikkeling van de connector is gebaseerd op de unified data model (udm). Dankzij het udm (generiek datamodel) van Xillio is het mogelijk bij elk project scripts en modules te hergebruiken en enkel systeemspecifieke eigenschappen met behulp van business rules toe te voegen zonder de datamodellering over te doen.

Naast het exporteren en importeren van content en metadata in Opentext biedt Xillio diverse oplossingen om de kwaliteit van de data te verbeteren. Aan de hand van een analyse van de data (bijvoorbeeld totaal aan items en files, lege folders, bestandsgrootte, duplicaten, gebruik en kwaliteit van de metadata) kan worden bepaald welke actie moet worden ondernomen, bijvoorbeeld ontdubbeling, herstructurering, metadata verrijking. Xillio ontwikkelt diverse connectoren voor verschillende ecm-systemen. Deze worden beschikbaar gesteld om onder andere migraties van of naar Opentext te realiseren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5762773). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×