Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe koppeling DDi Factuur en AccountView

 

DDi, de softwareontwikkelaar uit Hoofddorp, heeft een nieuwe moderne standaard interface gerealiseerd met het financiële pakket Accountview. Met deze vernieuwde interface tussen de factuurverwerkingssoftware DDi Factuur en het erp-pakket is een grote stap gemaakt in het gebruikersgemak. Tevens is het implementatietraject een stuk ingekort. Hiermee wordt een grote groep gebruikers in staat gesteld nog beter en efficiënter hun werk te doen.

De communicatie tussen Accountview en DDi Factuur gaat in de vernieuwde koppeling via de Accountview service. Hierdoor is minder maatwerk nodig, wat resulteert in een minder complex en korter implementatietraject. Door een aanvullende module in de interface is het eenvoudiger te realiseren om over jaren heen te boeken.

Ook worden er nu standaard meerdere exportmomenten ondersteund. Het factuurverwerkingsproces wordt op deze manier nog verder geautomatiseerd. Gebruikers beschikken altijd, plaats- en tijdonafhankelijk, direct over alle actuele factuurinformatie herkend door de DDi Factuur-software. Geïntegreerd met de financiële bedrijfsregels in Accountview zorgt dit voor een naadloos verloop van het factuurverwerkingsproces.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5726156). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×