Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba komt met Canvio for Desktop HDD

 

Toshiba Europe, Storage Peripherals Division kondigt een nieuwe externe harde schijf (hdd) aan: de Canvio for Desktop. De opvolger van de Canvio Desk combineert een opslagcapaciteit tot 6 TB met een toekomstbestendige usb 3.0-poort voor eenvoudige en snelle bestandsoverdracht.

Met de Toshiba Canvio for Desktop kunnen gebruikers bestanden en back-ups centraal opslaan, vlak naast de computer. Het apparaat is verkrijgbaar met verschillende opslagcapaciteiten - 2, 3, 4, 5 en 6 TB - en biedt plaats aan duizenden foto’s, muziektracks en andere bestanden. Dankzij de usb 3.0-technologie kunnen grote bestanden in een oogwenk zijn gedownload of overgezet. Daarbij is de poort achterwaarts compatibel, wat betekent dat men probleemloos verbinding kan maken met oudere hardware via usb 2.0-poorten.

De Canvio for Desktop-harddrives zijn NTFS-geformatteerd voor Windows 10, Windows 8.1 en Windows 7 en worden geleverd met een NTFS-driver voor Mac, zodat Windows- of Mac-pc’s kunnen worden gebruikt zonder opnieuw te formatteren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5718816). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×