Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DMP biedt Datamanagement as a Service

 

DMP in Zeist biedt met Datamanagement as a Service (DmaaS) een dienst die inspeelt op de toenemende vraag naar goede, flexibele oplossingen op het gebied van effectief gegevensbeheer. De nieuwe service is ontwikkeld op basis van wensen en behoeften van klanten, die zoeken naar een maatwerkoplossing waarin flexibiliteit en standaardisatie gecombineerd worden.

De dienst datamanagement as a service (DmaaS) is met name geschikt voor middelgrote bedrijven in Europa die hun data op een kosteneffectieve manier willen beschermen.

DmaaS voorziet in efficiënte lokale backups, gecombineerd met backup en disaster recovery (dr) in de cloud. De nieuwe dienst biedt op deze manier een krachtige oplossing voor bedrijven die willen profiteren van de cloud, maar ook te maken hebben met een legacy-omgeving en een legacy-backupplatform. Zij lopen daardoor tegen grenzen aan voor wat betreft schaalbaarheid en betrouwbaarheid.

Met DmaaS lossen zij al hun problemen in één keer op, doordat DMP één oplossing biedt voor het backuppen van fysieke en virtuele servers (Hyper-V en VMware). DMP levert de hardware voor het maken van lokaal gedupliceerde backups naar disk en voor het kopiëren van data naar de DMP-cloud. Hier zijn bedrijfskritische servers te herstellen op virtuele servers, zodat ze bij een calamiteit direct beschikbaar zijn.

DMP monitort het volledige backupproces, zodat de databeschikbaarheid en -integriteit gewaarborgd zijn. Klanten betalen een vast bedrag per maand, gebaseerd op het aantal terabytes in hun omgeving en het aantal te herstellen servers.


Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5261951). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×