Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ibis gaat bimsync leveren en integreren

 

Softwareleverancier Ibis heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met het Noorse bedrijf Catenda voor het leveren van bimsync op de Nederlandse markt. Bimsync is een webapplicatie voor het visualiseren, analyseren, delen en managen van IFC-gebaseerde bouw informatie modellen (BIM). Als onderdeel van de samenwerking gaat Ibis tevens de eigen calculatiesoftware integreren met bimsync.

Ibis is met Catenda gaan samenwerken om in te spelen op de toenemende vraag van klanten om vanuit 3D-gebouwmodellen te kunnen calculeren. Met bimsync zijn meerdere modellen te integreren, om ze te visualiseren en te reviewen, maar ook mogelijke clashes te ontdekken. Verder zijn die modellen nog te verrijken met extra informatie.

Een voordeel van bimsync is het feit dat deze software altijd en overal met een webbrowser te gebruiken is. Verder is het gebaseerd op de open IFC-standaard, die ook in Nederland steeds meer wordt toegepast. Door bimsync te integreren met IBIS-TRAD krijgen alle Ibis-gebruikers toegang tot een completere oplossing.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5208362). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×