Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CommVault introduceert Simpana IntelliSnap RM

 

archivering

CommVault lanceert Simpana IntelliSna Recovery Manager, het eerste standalone softwareproduct voor het automatiseren van snapshotbeheer en applicatiebewuste recovery van verschillende storage arrays en fysieke en virtuele servers. De oplossing speelt in op het toenemende gebruik van hardwaresnapshots voor het herstellen van bedrijfskritische applicaties en virtuele serveromgevingen.

Simpana IntelliSnap Recovery Manager biedt een eenvoudige interface die het beheer vereenvoudigt en de bescherming van applicaties automatiseert vanaf een enkele console. De software biedt ingebouwde intelligentie voor fijnmazige en snelle recovery van individuele bestanden, berichten en objecten. Met applicatieconsistente data recovery minimaliseert IntelliSnap Recovery Manager de downtime en vergroot het de productiviteit.

Om in te spelen op de eisen van huidige heterogene it-omgevingen ondersteunt Simpana IntelliSnap Recovery Manager een brede selectie van opslagsystemen, zonder de noodzaak van scripting op maat. De oplossing ondersteunt systemen van Dell, EMC, Fujitsu, Hitachi Data Systems, HP, IBM, NetApp en Nimble Storage. IntelliSnap Recovery Manager vervangt meerdere tools en handmatige processen. De breedte van de geboden hardwareondersteuning verbetert de flexibiliteit en keuzevrijheid bij het investeren in opslagomgevingen. CommVault blijft bouwen aan zijn ecosysteem door leveranciers van disk arrays in staat te stellen hun op hardware gebaseerde snapshots te integreren met de IntelliSnap-technologie door middel van het IntelliSnap Connect Program.

Met Simpana IntelliSnap Recovery Manager biedt CommVault een nieuwe oplossing waarmee channel partners klanten helpen bij het oplossen van hun databeschermings- en recovery-problemen. Met Simpana IntelliSnap Recovery Manager leveren zij een oplossing voor modern snapshotbeheer voor nieuwe arrays of bestaande systemen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4591392). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×