Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Siemens PLM Software introduceert Insight XT

 

Siemens PLM Software introduceert een nieuwe datamanagement-oplossing Insight XT, voor het beheren van CAD-bestanden van Solid Edge en gerelateerde ontwerpdata. Insight XT is gebaseerd op Microsoft SharePoint en helpt Solid Edge-gebruikers bij het organiseren van data en processen.

De oplossing voegt nieuwe structuren voor onderdelen, producten en projecten toe aan de standaard SharePoint documentbibliotheken.

Insight XT slaat Solid Edge-bestanden en gerelateerde ontwerpdata op. De nieuwe benadering in het beheren van onderdelen-, product- en processtructuren en bijbehorende documenten, automatiseert foutgevoelige processen, zoals de introductie van een nieuw product en het vrijgeven van een ontwerp voor productie.

Door de nieuwe browser-interfaces kunnen gebruikers ontwerpdata en de impact van wijzigingen in het ontwerp beter begrijpen. Dit komt door de visuele benadering van het weergeven van de relaties tussen data en de bijbehorende taken.

Insight XT is een datamanagement-pakket voor bedrijven die werken met SharePoint en die hulp nodig hebben met het beheren van Solid Edge-bestanden en aanverwante ontwerpdocumenten. Voor bedrijven die gebruik maken van meerdere onderdelen van PLM, waaronder multi-CAD en engineering process data management, biedt Siemens PLM Software het Teamcenter-platform.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4530197). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×