Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Riverbed Steelcentral geeft inzicht in app-prestaties

 

Nieuwe release Riverbed SteelCentral biedt compleet inzicht in applicatieprestaties

Riverbed Technology kondigt de nieuwste release aan van Riverbed Steelcentral: de oplossing die tegemoetkomt aan de behoeften van bedrijven op het gebied van end-to-end-performancemanagement. Veel bedrijven hanteren nog een gefragmenteerde aanpak als het gaat over performancemonitoring, waarbij ze veelal op zichzelf staande tools gebruiken, die geen volledig inzicht bieden in prestaties.

Met deze nieuwe release van Steelcentral integreren bedrijven hun monitoringtools en vereenvoudigen ze het monitoren en beheren van applicatieprestaties. Deze verbeteringen van Steelcentral bevorderen de communicatie en interoperabiliteit van de prestatiemonitoringmodules, zodat bedrijven beter in staat zijn om packet data, infrastructuur, applicaties en unified communications (uc) te beheren. Daarnaast worden de opties voor beheer van de eindgebruikerservaring in Steelcentral uitgebreid, zodat bedrijven beter kunnen voldoen aan de veranderende eisen die nieuwe devices, platforms en initiatieven stellen aan de it-afdeling.

In Riverbed Steelcentral zijn diverse platformcomponenten verbeterd, waaronder Appresponse 11, Packet Analyzer Plus, Transaction Analyzer Plus, Ucexpert, Netim en Aternity.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5862872). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×