Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Emerson komt met Knürr Miracel 2 rack

 

Emerson Network Power brengt de nieuwe Knürr® Miracel 2 rack op de markt en breidt zijn assortiment PDU’s uit

Emerson Network Power, onderdeel van Emerson, introduceert de Knürr Miracel 2 rack in Europa, het Midden Oosten en Afrika. De Knürr Miracel 2 rack bouwt verder op de kenmerken van het originele model en heeft als doel om voor te lopen op de toenemende behoeften van klanten en de vereisten van de markt. Verder kondigt het bedrijf de introductie aan van de 19-inch versie van de MPH2 managed rack-pdu.

De nieuwe Knürr Miracel 2 is een volledig configureerbare server- en netwerkrack met meer ruimte voor pdu's, inbouwmodules en kabels. De lichte, stevige constructie van het aluminium frame heeft een draaggewicht tot achthonderd kilo en het toegankelijke ontwerp vereenvoudigt servicewerkzaamheden. De Knürr Miracel 2 is snel te installeren en kan gemakkelijk worden gecombineerd met de Knürr DCM racks en de Knürr SmartAisle containment voor een verhoogde efficiëntie van servertoepassingen.

De meest recente 19-inchversie van MPH2 managed rack-pdu maakt horizontale installatie binnen de rack mogelijk voor gemakkelijker kabelmanagement en -routing, en heeft alle kenmerken van de MPH2-reeks. Daaronder vallen de hot swappable modulaire communicatiekaart voor vereenvoudigd onderhoud en verhoogde beschikbaarheid, de schakeltechniek over de gehele levenscyclus en de mogelijkheid te werken bij temperaturen tot zestig graden Celsius. Met deze uitbreiding is Emerson Network Power naar eigen zeggen de enige leverancier die de meest geavanceerde functies van de sector over zijn gehele gamma van managed rack-pdu's aanbiedt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5743162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×