Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Minkels biedt modulaire datacenteroplossingen

 

Minkels presenteert nieuwe generatie modulaire datacenteroplossingen tijdens  Infosecurity en Storage Expo

Datacenters veranderen snel als gevolg van de opkomst van nieuwe technologieën, zoals cloud. Hierdoor veranderen ook de omgevingseisen die gesteld worden aan datacenterapparatuur. Minkels, leverancier van modulaire en geïntegreerde datacenteroplossingen, presenteert daarom een nieuwe generatie datacenteroplossingen.

Het vlaggenschip van Minkels is de Free Standing Cold Corridor, een modulaire datacenteroplossing die bij uitstek geschikt is voor dynamische omgevingen waaronder cloud. De volledige onafhankelijkheid van racks in de Cold Corridor-constructie maakt de oplossing uitermate geschikt voor onvoorspelbare toekomstige it-uitbreidingen en de snel wijzigende specificaties van onder andere apparatuur voor dataopslag.

Grote corporaties, zoals Hitachi, banken en cloudleveranciers, zoals Equinix en SoftLayer, kunnen met behulp van de Free Standing Cold Corridor de ideale omgeving creeëren voor de apparatuur van hun datacenter. Afgelopen week ontving Minkels nog uit handen van marktonderzoeksbureau Frost & Sullivan de ‘new product innovation award 2015’ vanwege het innovatieve, flexibele karakter van deze oplossing.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5636851). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×