Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Uitbreiding Pega Exchange Marketplace

 

Uitbreiding Pega Exchange Marketplace

De online marktplaats Pega Exchange Marketplace voor applicaties, add-on componenten en nuttige tools beschikt nu over meer dan negentig apps en herbruikbare componenten van zowel Pegasystems als van partners en de developers community waarmee gebruikers en ontwikkelaars hun Pega-oplossingen kunnen uitbreiden.

Met Pega Exchange besparen organisaties tijd en geld omdat zij snel nieuwe applicaties kunnen ontwikkelen of krachtige functies kunnen toevoegen aan bestaande toepassingen door middel van downloadbare ‘blocks'. Dit verbetert de algehele productiviteit, de kwaliteit van de applicaties en time-to-market.

Op Pega Exchange hebben externe ontwikkelaars mogelijkheden om hun eigen applicaties en add-ons te uploaden en beschikbaar te maken voor een bredere community. De recente uitbreidingen bevatten onder meer add-on componenten en connectoren van Pega-partners zoals DocuSign, specialist in digitaalt transactie management (dtm) en eSignatur- technologie en Box, een toonaangevend content management platform. De inhoud van Pega Exchange wordt nauwlettend in de gaten gehouden om gebruikers de beste ‘blocks' voor hun eigen applicaties te garanderen, met begeleidende documentatie over compatibiliteit en installatie.

Binnen Pega Exchange is ook ruimte voor bètaversies van applicaties en componenten waarmee gebruikers kunnen experimenteren en testen (Pega Innovation Labs producten). Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe onderdelen waarmee gebruikers zelf applicaties kunnen bouwen door te tekenen op een tablet of andere apparaten met een touchscreen.

Tools en componenten van Pega Exchange zijn net als alle overige Pega-applicaties ontwikkeld op het Pega 7 Platform. Daardoor kunnen softwareontwikkelaars applicaties snel uitbreiden met nieuwe componenten en hiermee tegemoet komen aan de veranderende klant- en bedrijfsbehoeften. Het Pega 7 platform genereert uiteindelijk end-to-end klantervaringen, die over verschillende bedrijfsafdelingen, communicatiekanalen en klantsegmenten werkzaamheden integreren in de cloud en/of on premise.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5799458). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×