Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Interactive Intelligence koppelt met Oracle-cloud

 

Interactive Intelligence, leverancier van innovatieve software en services voor contact centers, ontwikkelt een integratie tussen de eigen all-in-one softwaresuite voor zakelijke ip-communicatie Customer Interaction Center (CIC) en Oracle Sales en Marketing Cloud Service.

De integratie zal werken met een pop-up scherm waarmee medewerkers gelijktijdig met het gesprek de klantgegevens gepresenteerd krijgen, in de interface van Oracle Sales en Marketing Cloud Service. Hierin zijn ook de gespreksmogelijkheden verwerkt van CIC, zoals doorverbinden, wachtstand, conference call, verbreken en een 'klik-en-bel'-functie. Bovendien zal deze interface alle gegevens van de gesprekken kunnen opslaan zodat bijvoorbeeld de oorsprong en duur van het gesprek en notities die door de medewerker automatisch aan het dossier zijn toegevoegd.

De integratie tussen CIC en Oracle Sales en Marketing Cloud Service is straks beschikbaar zijn als premises-based software maar ook via managed services of een cloud delivery-model.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4571395). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.