Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bakker & Spees introduceert Civielpakket

 

De complexiteit van projecten in de grond-, weg- en waterbouw en openbare ruimte groeit nog steeds. De hoeveelheid aan informatie die tijdens deze projecten verwerkt moet worden, vraagt om een automatiseringsmethode diemeedenkt. Voor het gehele proces - van het maken van het bestek tot aan de administratie - biedt Bakker & Spees een softwarepakket dat voortdurend aan de praktijk wordt getoetst.

Het Civielpakket is geheel geïntegreerd: het bestaat uit vijf basismodules die uit te breiden zijn met plug-ins voor extra functies en koppelingen naar andere programma's. De basismodules zelf zijn ook onderling aan elkaar gekoppeld. Daarnaast is er een koppeling mogelijk met B&S VISI.
B&S Civiel is gebaseerd op de RAW-systematiek en goedgekeurd door het CROW.

Civiel Calculatie is afgestemd op de praktijk en biedt dus veel gebruiksgemak en tijdbesparende handigheden, zegt de leverancier. Interessant is dat Civiel Calculatie deel uitmaakt van het geïntegreerde pakket B&S Civiel. Zo kan de gebruiker doorgroeien naar een compleet systeem waarin ook RAW-Bestek, RAW-Administratie en V&G Plan op dezelfde manier efficiënt kunnen werken.

Civiel RAW-Administratie is een krachtig programma waarmee weekrapporten en termijnstaten kunnen worden gemaakt. De software is met zorg ontwikkeld om de financiële afhandeling van een project efficiënt en overzichtelijk te laten verlopen. Door te werken volgens de RAW-systematiek, houdt de gebruiker, ook bij gecompliceerde projecten, een goed inzicht in de vorderingen per project en voert hij/zij een sluitende besteksadministratie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4561381). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×