Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Microsoft optimaliseert Dynamics CRM

 

Microsoftpartners krijgen binnenkort zich in de vernieuwde versie van Dynamics CRM 5.0 Deze businessapplicatie komt halverwege 2010 beschikbaar.

Brad Wilson, general manager van Microsoft Dynamics CRM, vertelde op de Worldwide Partner Conference 2009 in New Orleans dat over drie maanden de testversie van Dynamics CRM 5.0 beschikbaar komt. Volgens hem zijn er een aantal verbeteringen aangebracht, onder andere aan de gebruikersinterface en datavirtualisatie-onderdelen. Ook heeft de nieuwe crm-applicatie verbeterde capaciteiten op het gebied van ondestersteuning van verkoop en marketing. Dynamics CRM 5.0 wordt verder nauwer geïntegreerd met SharePoint.

Verder wordt Microsoft Dynamics een onderdeel van Microsoft's xRM-applicaties. Dit zijn applicaties die sales, management en relatiebeheer ondersteunen. xRM wordt toegepast in een omgeving waarin leverancier, klanten en partners met elkaar kunnen communiceren en workflows kunnen uitwisselen. Dat moet dan de verkoop van SharePoint, SQL en Visual Studio verhogen.

Microsoft levert verder zogenaamde ‘accelerators' bij Dynamics CRM 5.0. Dat zijn plug-ins waarmee partners en eindgebruikers applicaties op maat kunnen maken voor specifieke taken. Een van de accelerators geeft de mogelijkheid om Dynamics CRM te linken aan Twitter. Zo kan er worden onderzocht wat eindgebruikers van hun leverancier vinden. Leveranciers kunnen op hun beurt antwoorden geven en bepaalde zaken verbeteren. Verder is er de partner relationship accelerator en de portal integration accelerator, waarmee crm activiteiten via een webportal kunnen worden uitgevoerd.

Er zijn wereldwijd een miljoen werkplekken die Microsoft Dynamics CRM in gebruik hebben. De software wordt inmiddels ook online aangeboden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3001144). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×