Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Met Wacom Bamboo Slate tekenen in de cloud

 

Met de Wacom Bamboo Slate A5 hoeven gebruikers geen afscheid te nemen van je klad- of tekenblok. Met een Bamboe Slate zijn notities op een natuurlijke wijze te schrijven met een pen op het papier, waarbij de handgeschreven notities vervolgens worden omgezet in 'levende' digitale bestanden met een druk op de knop. En zijn vervolgens notities en schetsen te bewerken op een iOS- of Android Bluetooth-apparaat met Wacom Inkspace.

Aantekeningen en schetsen zijn met de Wacom Bamboo Slate in verschillende bestandsformaten op te slaan, waaronder jpg en pdf. Deze zijn vervolgens te synchroniseren, te bewerken en op te slaan op een smartphone of tablet waarmee verbinding wordt gemaakt via Bluetooth. Daarnaast zijn bestanden te naar de exporteer je bestanden naar de cloud om deze op te slaan.

Met de ergonomische pen hebben gebruikers een goede grip om strakke lijnen te tekenen. Met de drukgevoeligheid van de pen bepaalt men de dikte van de lijnen en letters die men tekent. Wanneer de pen niet wordt gebruikt, kan aan de bovenste helft van de pen worden gedraaid waardoor de punt is beschermd tegen schade.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5909678). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×