Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Aerohive introduceert oplossing tegen IoT-aanvallen

 

Aerohive introduceert beveiligingsoplossing die netwerken tegen IoT-aanvallen beschermt

Aerohive introduceert een IoT-beveiligingsoplossing voor vaste en draadloze netwerken. Deze oplossing is gebaseerd op de software defined lan (sd-lan)-architectuur van Aerohive en beschermt netwerken tegen cyberaanvallen zoals de DDoS-aanval van 16 oktober door het Mirai-botnet. Hierbij zetten cybercriminelen ruim een half miljoen apparaten in voor een aanval die een groot aantal populaire internetdienst platlegde.

Sd-lan van Aerohive biedt een antwoord op de opkomst van IoT-aanvallen door beveiligingsmechanismen toe te passen op het punt waarop het IoT-verkeer voor het eerst in contact komt met het netwerk. Dit biedt organisaties een eerste verdedigingslinie tegen IoT-malware. De oplossing beschermt draadloze toegangsnetwerken met geavanceerde software defined private pre-shared key (ppsk)-technologie.

Hierdoor wordt alleen toegang verleend aan bekende en geauthentiseerde apparaten. Dit wordt aangevuld met een functionaliteit die overzicht en grip op applicaties biedt, zodat organisaties precies kunnen zien wat er binnen het netwerk gebeurt. De oplossing past daarnaast beveiligingsregels toe op het dataverkeer via deep packet inspection-firewalls. Met de cloudgebaseerde beheerfunctionaliteit kunnen organisaties problemen binnen het netwerk direct identificeren en ondervangen.


Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5869469). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×