Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Igel's UMA geschikt voor Windows 10-devices

 

IGEL’s Unified Management Agent nu ook geschikt voor beheer van Windows 10-devices

De unified management agent (uma) van Igel Technology kan nu ook gebruikt worden voor het beheer van Windows 10-desktops en -notebooks. Doordat met de nieuwe uma zowel Windows 10- als Windows 7-devices te beheren zijn, hebben it-beheerders de mogelijkheid het beheer van werkplekken met behulp van Igel’s Universal Management Suite (UMS) te standaardiseren. De UMS fungeert daarbij als regelcentrale.

Door de integratie van Windows 10 in de uma zijn nu ook heterogenere clientomgevingen eenvoudig te harmoniseren. Bij het beheer van devices kan gebruikgemaakt worden van de vertrouwde look-and-feel van de UMS. Aan de Windows-kant kunnen Internet Explorer en de gebruikersinterface gewijzigd worden, terwijl de netwerkinstellingen, het printerbeheer en de geselecteerde functies voor beveiligings- en systeembeheer gemakkelijk aan te passen zijn. Ook het desktop- en startmenu, de Windows-firewall en de routinginstellingen binnen de netwerkopties zijn met de nieuwe uma moeiteloos te configureren.

Bestaande klanten kunnen hun oude versie van de uma kosteloos updaten. Om de uma te kunnen gebruiken, is de - gratis verkrijgbare - Universal Management Suite 5 (UMS 5) vereist.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5756207). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×