Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Acronis breidt back-up-portfolio uit

 

Acronis lanceert Acronis Backup, Acronis Backup Advanced en Acronis Backup Cloud

De nieuwe Acronis back-up-oplossingen zijn ideaal voor kleine en middelgrote ondernemingen en combineren betere prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid met nieuwe functies, die een gemakkelijke en naadloze aankoop- en upgradeprocedure bieden, inclusief een simpele opstap naar de toekomstige oplossing Acronis Backup 12.

Volgens Enterprise Strategy Group (ESG), staan data back-up en -herstel consequent tussen de top it-prioriteiten bij organisaties van uiteenlopende omvang, maar bij middelgrote organisaties in het bijzonder.

Acronis Backup en Acronis Backup Advanced 11.7 presteren beter dan ooit en bieden zowel bestaande als nieuwe klanten de mogelijkheid voor een naadloze overstap naar versie 12. Acronis Backup ondersteunt vijf tot vijftig werknemers en één tot vijf servers. Acronis Backup Cloud ondersteunt vijftig tot duizend werknemers en één tot vijf servers.

Acronis Backup Cloud versie 5 geeft alvast een voorproefje op de Acronis Backup 12 ervaring. Acronis Backup Cloud is een betaalbare, veilige en hoogschaalbare hybride cloud back-up service die het voor kleine en middelgrote bedrijven gemakkelijk maakt om databeveiligingsapparatuur te beheren, ongeacht de plaats waar deze is opgesteld of waar het bedrijf de back-up wenst op te slaan - op locatie, in de cloud, of beide. Acronis Backup Cloud 5 is gebaseerd op een cloudarchitectuur en toegesneden op alle door serviceproviders geboden technologieomgevingen en businessmodellen.

Aangedreven door de Acronis Anydata Engine, een uniek, betrouwbaar en krachtig pakket databeveiligingstechnologie, dat data in fysieke, virtuele, hybride en cloudomgevingen verzamelt, opslaat, herstelt en beheert, bieden alle back-up oplossingen van Acronis een gecentraliseerde managementconsole voor elke omgeving en locatie.

Versie 11.7 van Acronis Backup en Acronis Backup Advanced zijn nu leverbaar. Versie 5.0 van Acronis Backup Cloud komt in de loop van maart beschikbaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5720811). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×