Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xirrus biedt meer voordelen voor MSP's

 

Xirrus biedt meer voordelen voor MSP's met CommandCenter

Xirrus komt met een verbeterd partnerprogramma voor managed service providers (msp’s), dat gebruikmaakt van Commandcenter. Dit nieuwe beheerplatform helpt msp’s om op sterk vereenvoudigde wijze Wi-Fi as a service (WaaS) aan hun klanten aan te bieden. Commandcenter wordt gratis aangeboden bij het Xirrus Management System voor msp’s.

Commandcenter van Xirrus biedt een eenvoudig en aanmerkelijk sneller activatie- en provisioning-proces voor draadloze netwerken. Msp’s kunnen op deze manier hun omzet een boost geven en hun implementatiekosten en overhead terugdringen. Ze kunnen direct klantenaccounts inrichten, zonder de noodzaak van een voorafgaand staging-proces. Dit verkort de implementatietijd en maakt het mogelijk om minder apparatuur op voorraad aan te houden.

Xirrus biedt verschillende diensten en voordelen voor msp's. Zo kunnen zij een onbeperkt aantal klantenaccounts en -locaties ontwikkelen en beheren, nieuwe klantenaccounts toevoegen en direct activeren en apparatuur van en naar klantenaccounts verplaatsen met slepen en neerzetten. Daarnaast biedt Commandcenter ingebouwde ondersteunings- en feedback-tools voor snelle probleemoplossing, verbruikt het minder banbreedte binnen het wan dankzij een gedistribueerde access point- en cloud-architectuur en biedt het geïntegreerde toegangsverbindingen voor gasten met Easypass Wi-Fi, registratie van byod-apparatuur op het netwerk en persoonlijke Wi-Fi-beveiliging.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5713798). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×