Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Promax biedt cloud-security voor MKB

 

Cloud security

Ict-dienstverlener Promax heeft een nieuwe dienst geïntroduceerd, namelijk ‘Security uit de Cloud’. Promax biedt in samenwerking met IBM middelgrote bedrijven de mogelijkheid om voor de beveiliging van platformen, systemen en netwerken IBM Security QRadar SIEM in te zetten, een bewezen security oplossing voor grote ondernemingen.

Met deze enterprise oplossing hebben nu ook bedrijven in het mkb een adequaat antwoord op steeds geavanceerdere cyberaanvallen en op strengere wet- en regelgeving omtrent bescherming van persoonsgegevens, zoals Meldplicht Datalekken en de nieuwe Europese privacywet GDPR. Promax is naar eigen zeggen de eerste leverancier in Nederland die het Security Intelligence Platform IBM Security QRadar uit de cloud aanbiedt en het zo beschikbaar maakt voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

QRadar monitort als SIEM-oplossing (Security Incident & Event Management) continu de activiteiten, data en het netwerkverkeer op alle apparaten en applicaties van een organisatie en biedt zo vrijwel realtime inzicht in eventuele aanvallen en zelfs aanstaande bedreigingen. Het is een intelligente oplossing die direct afwijkingen detecteert en snel inzetbaar is. QRadar brengt dankzij geavanceerde analytische mogelijkheden grote hoeveelheden data terug tot die paar incidenten die er werkelijk toe doen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5643553). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×