Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dassault presenteert Solidworks 2016

 

3Dexperience-specialist Dassault Systèmes introduceert Solidworks 2016. Wereldwijd gebruiken 2,7 miljoen mensen deze software voor het ontwikkelen van innovaties, met behulp van 3D-ontwerp, engineering en simulaties. Deze versie bevat een nieuwe gebruikersinterface, meer functionaliteit en verbeteringen voor ontwerpen en engineering.

Solidworks 2016 is geïntegreerd met het 3Dexperience-platform van Dassault Systèmes, om 3D-ontwerpen te kunnen uitbreiden met andere disciplines die bij productontwikkeling betrokken zijn. De nieuwe Solidworks-versie bevat veel functionaliteit en verbeteringen die door gebruikers zijn gevraagd.

Voorbeelden daarvan zijn het omzetten van elk oppervlak naar een 2D-uitslag, het visualiseren en valideren van de ontwerpperformance, efficiënter communiceren met productie en sneller creëren van hoge kwaliteit marketingillustraties. Maar ook een nieuwe gebruikersinterface en honderden verbeteringen die ontwerpers en engineers helpen te focussen op ontwerpen en het oplossen van complexe uitdagingen. Allemaal gericht op het verkorten van de innovatiecyclus.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5629602). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×