Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Igel komt met management Interface IMI

 

Igel Technology introduceert de Igel Management Interface (IMI). Deze oplossing maakt geïntegreerd endpointbeheer mogelijk met een bestaand enterprise-managementsysteem, zoals Microsoft SCCM of IBM Tivoli. Klanten kunnen op die manier alle thin en zero clients van Igel binnen hun infrastructuur snel en eenvoudig beheren.

De Igel Management Interface (IMI) is ideaal voor enterpriseklanten en grotere bedrijven met veel vestigingen. De oplossing is tevens geschikt voor systeemintegrators en leveranciers van desktop-as-a-service (DaaS)- en client-as-a-service (ClaaS)-oplossingen ten behoeve van meerdere klanten. Kenmerkende voorbeelden van toepassingen van IMI zijn de real-time monitoring van apparatuur en de compilatie van belangrijke gegevens en overzichten in dashboards. Daarnaast leent de oplossing zich voor het genereren van gedeeltelijk of volledig geautomatiseerde werkstromen en voor het toekennen van instellingen aan beheerders van deelgebieden.

IMI is gebaseerd op een abonnementsmodel. Om de functies van de Igel Management Interface te kunnen gebruiken in combinatie met de Universal Management Suite is een jaarlijkse licentie nodig. Bij deze licentie is softwareservice inbegrepen. Voor deze extra functionaliteit is de Universal Management Suite 5.x vereist. Wanneer de jaarlijkse licentie verlopen is, kan IMI met de laatst gelicenseerde versie gebruikt blijven worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5626134). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×