Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infor introduceert AutoRelease Cloud

 

Infor introduceert een cloud-gebaseerde iSeries oplossing voor klanten uit de automobielindustrie, Infor Autorelease Cloud. De oplossing helpt bij het minimaliseren van risico’s voor Infor Autorelease-klanten die hun iSeries platformen niet geüpgraded hebben. Het biedt een kosteneffectief alternatief voor het upgraden van hun hardware, besturingssystemen en enterprise resource planning (erp)-oplossingen.

Infor Autorelease Cloud biedt een software-as-a-service (SaaS) optie. Autofabrikanten en oem-leveranciers kunnen compliant blijven met electronic data interchange (edi) handelspartners zonder de extra uitgaven die geassocieerd worden met complete erp-upgrades.

De oplossing bouwt voort op Infor’s strategische visie als leverancier van cloud-technologie, door legacy klanten te voorzien van een moderne it-infrastructuur zonder de bijkomende kapitaalinvesteringen. Klanten uit de automobielindustrie kunnen gemakkelijk wisselen van een on-premise implementatie naar een SaaS-abonnementsmodel. Hierdoor kunnen de onderhoudskosten worden verminderd, de business continuïteit worden versterkt en de industry-level compliance met edi-handelspartners worden gehandhaafd.

Het single-tenant SaaS-aanbod bevat de nieuwste IBM Power Systemen en O/S, evenals een automatische upgrade naar Artform for Bar Code Labels and Forms. De upgrade is in html5 ontwikkeld. Klanten kunnen bovendien profiteren van een moderne, browser-gebaseerde gebruikersinterface. Infor Implementation Accelerators zijn beschikbaar tegen een meerprijs om het cloud-migratieproces snel uit te kunnen voeren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5445842). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×