Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Logicalis SMC brengt IT-Guardian 1.5

 

Logicalis SMC is gestart met de uitrol van versie 1.5 van zijn best practice itsm-oplossing IT-Guardian. In de nieuwe versie zijn verbeteringen doorgevoerd op het gebied van procesverwerking en -bewaking, terwijl ook het gebruikersportaal flink onder handen is genomen.

De belangrijkste verbeteringen in IT-Guardian 1.5 zijn aangebracht in het gebruikersportaal, dat van een moderne inrichting is voorzien en nu op alle mobiele devices te gebruiken is; in deze tijd van byod volgens Logicalis SMC een absolute must. Daarnaast is het onderdeel change management voorzien van standaard workflows die onder andere SoX en IFRS (International Financial Reporting Standards) ondersteunen, inclusief de noodzakelijke approval gates. IT-Guardian is met deze versie functioneel weer helemaal aangesloten op ‘Fuji’, de laatste versie van Servicenow.

De eerste klanten worden op dit moment voorzien van de nieuwe upgrade. Inmiddels is het ontwikkelteam druk bezig met het voorbereiden van de volgende releases, waarbij onder andere release management een speerpunt is.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5426254). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×