Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Transfer Solutions komt met APEX-cloudplatform

 

Transfer Solutions en Itium introduceren een nieuw Cloudplatform: APEX-Cloud.com. Dit is bekendgemaakt op de APEX World. Het nieuwe platform is een APEX-specifieke cloudplatform. De APEX-applicaties worden aangeboden vanuit een datacentrum in Nederland.

Met Oracle Application Express (APEX) kunnen organisaties webapplicaties ontwikkelen binnen een Oracle-omgeving. Het programma is volledig geïntegreerd met de Oracle-database (zowel Standard Edition als Enterprise Edition). APEX is licentievrij en daarmee in de trek bij kleinere tot middelgrote ondernemingen.

Itium, een club met Oracle-professionals, en Transfer Solutions, aanbieder van Oracle-oplossingen, zien een groei in de adoptie van Cloud Computing. Dit is de aanleiding geweest om een cloudplatform te ontwikkelen: APEX-Cloud.com. Dit is het eerste APEX-specifieke cloudplatform in Nederland. De APEX-applicaties worden aangeboden vanuit een datacentrum in Nederland.

PaaS

Op 25 maart 2015 is de APEX-cloud van start gegaan. Inmiddels hebben diverse klanten zich op het platform aangesloten. Op de website kunnen organisaties zelf een pakket samenstellen, waarbij een keuze kan worden gemaakt op gebied van dataopslag en web space. Er bestaan verschillende abonnementsvormen.

Het nieuwe Platform-as-a-Service wordt 24 uur per dag bewaakt en beheerd door de Nederlandstalige ISO27001-gecertificeerde Managed Services-afdeling van Transfer Solutions.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5264528). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×