Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cashr maakt van smartphone kassa

Reeleezee, aanbieder van cloud administratiesoftware, introduceert Cashr, de eerste app die als complete kassa functioneert en speciaal is ontwikkeld voor retail en horeca. Met de gratis Cashr app kunnen ondernemers eenvoudig van iedere moderne smartphone of tablet die op iOS of Android draait een kassa maken. Met Cashr brengt Reeleezee een professionele, schaalbare en voordelige kassaoplossing op de markt en rekent af met dure kassasystemen.

Als volwaardig kassasysteem bevat Cashr van Reeleezee alle functionaliteiten die van een kassa verwacht mag worden. In tegenstelling tot de huidige systemen heeft Cashr een online backoffice die ondernemers een compleet, realtime overzicht van de omzet geeft en waarmee ze heel eenvoudig een goede voorraadadministratie bij kunnen houden. Met behulp van de backoffice kan in een handomdraai een kopie van een kassabon of factuur per e-mail verstuurd worden. Daarnaast stelt de Cashr Backoffice ondernemers in staat om onder andere klanten, producten en medewerkersprofielen online te beheren.

Via de webomgeving is de backoffice zelfs toegankelijk als de ondernemer niet in de zaak aanwezig is. Ook kan men in de backoffice handige rapporten in Excel en pdf maken van de omzet en is iedere kassabon of betaaltransactie met een muisklik op te vragen. Omdat veiligheid van financiële gegevens voorop staat bij Reeleezee worden alle gegevens opgeslagen in de cloud en wordt er elke dag een automatische back-up gemaakt.

Cashr ondersteunt de door retail en horeca veelgebruikte ESC/pos-standaard voor bonprinters, kassalades en andere apparatuur en is daarom geschikt voor starters en routiniers. Cashr kan gekoppeld worden aan zoveel bonprinters als er maar nodig zijn. Een mobiele chip- en pinoplossing zorgt ervoor dat pinbetalingen direct op de kassa en aan tafel gedaan kunnen worden.

Een directe koppeling met het online boekhoudprogramma van Reeleezee zorgt ervoor dat ondernemers tijd en geld besparen bij het inboeken van kassabonnen, uren en versturen van facturen. De Cashr app is gratis te downloaden op de website van Cashr. Bij een koppeling met de backoffice is het gebruik tot twintig kassabonnen per maand kosteloos. Vanaf twintig kassabonnen is de Cashr Backoffice betaald.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.