Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brocade met Dell in 16 Gbps fibre channel

 

Brocade, introduceert vandaag een oplossing die de bandbreedte van bedrijfskritische applicaties in gevirtualiseerde datacenteromgevingen verdubbelt. Het gaat om de eerste, volledige end-to-end-oplossing gebaseerd op het 16 Gbps fibre channel-protocol met Dell Compellent.

De end-to-end 16 Gbps fibre channel-oplossing komt voort uit verbeterde Dell Compellent SC8000-opslag-arrays (waaronder een next-generation 16 Gbps controller die gebaseerd is op het Dell 12G-serverplatform) en het Compellent Storage Center 6.3-besturingssysteem. Daarnaast kondigt Brocade de Brocade M6505 16 Gbps fibre channel-embedded san i/o-module van Dell aan. Met deze module zijn de Dell PowerEdge M1000e blade enclosures in staat om direct verbinding te maken met de Compellent-storage-arrays die op hun beurt tot een hogere bandbreedte in staat zijn. De Dell PowerEdge M1000e blade enclosures kunnen ook verbinding maken met elke andere san-omgeving.

Met de nieuwe end-to-end 16 Gbps fibre channel-oplossingen die zowel in servers en networking, als in storage zijn geïntegreerd, verbeteren Dell Compellent-klanten hun storagebeschikbaarheid en prestaties. Dit terwijl de focus ligt op de bescherming van investeringen en flexibele architecturen die klaar zijn voor de toekomst.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4597664). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×