Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

FatPipe vangt verbindingsprobleem internet op

 

wan verbindinen storingen

SCOS Benelux introduceert FatPipe op de Nederlandse markt. FatPipe-producten bundelen verschillende dataverbindingen met verschillende snelheden van meerdere ISP’s om de grootst mogelijke internet-/wan-stabiliteit en –redundancy.

Bij een storing van de isp-dienstverlening, bijvoorbeeld door een defecte router, kunnen honderden/duizenden gebruikers zonder internet komen te zitten. De standaardreactie van de service-provider is dan vaak: ‘... een klein probleem met één van onze routers... een groter probleem veroorzaakt met onverwachte gevolgen voor onze gebruikers'. Met FatPipe heeft SCOS Benelux uit Hoofddorp hiervoor een oplossing. FatPipe Networks, uitvinder en meervoudig patenthouder van Wide Area Network (WAN) redundancy-, beveiligings- en optimalisatieproducten, specialiseert zich in oplossingen voor internet- en andere wan-storingen, waardoor bedrijfscontinuïteit gegarandeerd wordt.

FatPipe-producten bundelen verschillende dataverbindingen met verschillende snelheden (bijvoorbeeld DSL, kabel, E1, DS3, 3/4G, satelliet, MPLS) van meerdere ISP’s om de grootst mogelijke internet-/wan-stabiliteit en –redundancy. FatPipe neemt automatisch, naadloos en op intelligente wijze de verbindingen en sessies over als de fysieke lijnen of componenten van uw ISP uitvallen, dit zonder BGP. FatPipe vergroot ook de bandbreedte voor eindgebruikers door meerdere lijnen van dezelfde of verschillende snelheden te bundelen en zorgt voor extra, optimale veiligheid, dankzij de gepatenteerde SmartDNS- en MPSec-technologie.

FatPipe is naar eigen zeggen het enige bedrijf dat multiline wan-optimalisatie aanbiedt, waarmee het dataverkeer door middel van compressie, caching, Quality of Service (QoS) en reduplicatie wordt versneld over meerdere verbindingen, waardoor de effectieve bandbreedte vier tot tien keer toeneemt. Hun internetredundancy, -optimalisatie en –beveiligingsoplossingen bieden de klanten van FatPipe betrouwbare, veilige en efficiënte netwerken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4566477). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.