Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP Travel OnDemand nu ook in Nederland

 

declareren SAP Travel OnDemand shutterstock_2533999.

Het regelen van zakenreizen vormt voor veel organisaties een zware belasting en de kosten hiervoor stijgen continu. AP Travel OnDemand is een cloud-oplossing die zorgt voor soepele afhandeling van het gehele proces van zakenreizen en voert tegelijk het kostenmanagement.

De cloudgebaseerde oplossing Travel OnDemand van SAP is vanaf nu ook beschikbaar voor Nederland. De versie is landspecifiek en voldoet dus aan de landelijke eisen op het gebied van belastingen en andere wettelijke voorschriften, een aspect dat vooral bij grote multinationals zorgt voor een aanzienlijke werkverlichting.

 SAP biedt een geïntegreerde reis- en kostenoplossing voor erp, inclusief SAP ERP Financials en SAP ERP Human Capital Management. Bij SAP Travel OnDemand behoren add-ons voor de SAP erp-applicatie naar het SAP-systeem bij de klant, die automatisch de integratie met de cloudgebaseerde SAP-oplossing mogelijk maakt.

 Sinds de introductie van SAP Travel OnDemand eerder dit jaar in andere landen heeft SAP de investeringen in deze cloud-dienst verdubbeld om een hogere innovatiesnelheid te bereiken. Vanaf nu komen elk kwartaal nieuwe releases uit met updates, nieuwe features, nieuwe partnerships en nieuwe landversies om ervoor te zorgen dat de klanten optimaal kunnen profiteren van de cloud-applicatie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4545115). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×