Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Suse past Linux Enterprise Server 11 voor SAP aan

 

Suse Linux Enterprise Server for SAP Applications is ontwikkeld op het onlangs vernieuwde Suse Linux Enterprise 11 SP2 platform en verbetert de prestaties van computer- en geheugenintensieve workloads, waaronder het SAP HANA-platform. Dit - voor SAP oplossingen geoptimaliseerde - platform ondersteunt ook de nieuwste hypervisors, en helpt gebruikers hun fysieke workloads sneller en eenvoudiger naar virtuele en cloudomgevingen te verplaatsen.

De nieuwe Linux kernel 3.0 van Suse geeft klanten de mogelijkheid SAP-applicaties op de meest moderne hardwareplatforms uit te voeren en op deze manier de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en prestaties van computer- en geheugenintensieve workloads te verbeteren. Ondersteuning voor de nieuwste hypervisor-technologieën, zoals Xen en KVM, vereenvoudigt de migratie
van fysieke workloads naar virtuele en cloudomgevingen. Aanpassingen aan de installatiewizard vereenvoudigen de configuratie en installatie van de nieuwste versies van het SAP NetWeaver technologieplatform en de Sybase oplossingen van SAP. Nieuwe antivirus tool-kit integratie tenslotte verbetert het signaleren van bedreigingen op meerdere platforms.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4532386). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×