Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bouw zelf apps voor iPad en iPhone

 

AMIS Services komt in januari 2012 als eerste in Nederland met training voor ontwikkelaars die in iOS een iPad of iPhone applicatie willen maken. Vanuit de achtergrond van AMIS zal specifiek aandacht besteed worden aan de koppeling van de iOS-applicatie met Oracle gebaseerde systemen. De training bestaat voor de helft uit theorie en de helft uit praktijkoefeningen. Na afloop van de training heb je minimaal 1 app gebouwd.

In deze training leer je applicaties bouwen met de Objective-C taal. Dit is de taal waarin iPhone en iPad apps gemaakt worden. Je leert niet alleen hoe je snel gebruik kunt maken van de libraries en componenten die binnen iOS beschikbaar zijn. Ook leer je meer over de performance van de iPhone en iPad en hoe je deze kunt toepassen voor het bouwen van business applicaties. Belangrijk aspect in deze training is het ontsluiten, opslaan en bewerken van data vanuit een externe service binnen iOS. Bij aanvang van de training ontvangt iedere cursist een exemplaar van het boek Advanced iOS Programming van Maher Ali.

De training is voor ontwikkelaars met affiniteit met C, C++, C#, of Java en het bouwen van mobiele applicaties. Conceptuele kennis met object georiënteerde programmeren is gewenst.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4299218). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×