Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SuccessFactors en VMware samen in de cloud

 

man cloud laptop kantoor

Zakelijk softwareleverancier SuccessFactors en virtualisatiespecialist VMware gaan een samenwerking aan. Door het partnerschap zijn de applicaties van SuccessFactors beschikbaar via de Platform as a Service (PaaS) beta Cloud Foundry van VMware.

Klanten en partners van SuccessFactors krijgen met deze overeenkomst de mogelijkheid om hun applicaties op maat te bouwen, testen en draaien op CloudFoundry.com. Met de integratie van SuccessFactors met Cloud Foundry kunnen ze binnenkort hun SuccessFactors applicaties met andere webapplicaties combineren. Zo kunnen ze tegemoet komen aan specifieke zakelijke en verticale gebruikerscases, zonder beperkingen in de keuze voor ontwikkelframeworks, data of applicatiediensten zo beweren de twee partners.

Met Cloud Foundry kunnen applicaties gebouwd worden door middel van ontwikkeltechnologieën die open zijn en als een standaard voor de industrie worden gezien. Daarbij wordt de flexibiliteit behouden om zowel publieke als private clouds te gebruiken, aldus VMware

Cloud Foundry maakt gebruik van standaard ontwikkeltalen, zoals web service api's, Java, PHP, Ruby-on-Rails, Html, Ajax, Javascript en de Spring Framework (Java). Klanten van SuccessFactors kunnen een Cloud Foundry account aanmaken, integreren met data van SuccessFactors via api's en vervolgens kunnen ze hun eigen applicaties ontwikkelen en inzetten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4243087). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×