Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Twinfield breidt browser-ondersteuning uit

 

Mozilla Firefox

Twinfield, een leverancier van administratiesoftware via internet, heeft zijn pakket voor online boekhouden aangepast zodat het ook wordt ondersteund via de browsers Google Chrome en Apple Safari. De browsers Internet Explorer van Microsoft en Firefox van Mozilla werden al ondersteund. De uitbreiding is nodig, doordat gebruikers vanuit meerdere plekken en met verschillende browsers gebruikmaken van het boekhoudpakket dat als webdienst wordt geleverd.

Twinfield Online Boekhouden is vanaf 25 mei 2010 te gebruiken via Google Chrome en via Apple Safari versie 4 tot en met 9. Gebruikers hoeven geen instellingen op hun computer te wijzigen. Doordat de software als webdienst wordt geleverd, zorgt de leverancier voor de aanpassing van het pakket.

Exact

Softwarebedrijf Exact, leverancier van Exact Online, een van de belangrijkste concurrenten van Twinfield, maakte in september 2009 zijn online boekhoudpakket klaar voor gebruik met de browsers Safari en Firefox. Het pakket van de leverancier uit Delft is vooralsnog niet te gebruiken met Google Chrome.

Exact-ceo Rajesh Patel zei eerder tegen Computable dat hij de leveranciers Twinfield en Reeleezee als belangrijkste concurrenten ziet in Nederlandse markt voor online boekhouden voor middelgrote en kleine bedrijven. Hij verwacht die leveranciers in 2010 in de Benelux voorbij te streven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3364642). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.