Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Rozis multi channel service voor EDI

 

Dienstenleverancier Rozis komt met een multi channel service die het voor ondernemingen met een edi-systeem (electronic document interchange) simpeler maakt om automatisch facturen uit te sturen. Dit is vaak omslachtig, omdat veel relaties verschillende kanalen en afwijkende formaten gebruiken.

Voor gebruikers van edi-systemen die hun facturen direct in en vanuit de bedrijfsinterne applicatie (ero) willen ontvangen en versturen is er de nieuwe multi channel service van Rozis. Deze dienst is ontwikkeld vanuit de gedachte dat edi een kant en klare interface is voor de ex- en import van diverse berichtformaten via diverse kanalen naar erp-systemen. Normaal gesproken wordt de informatie in de berichten via edi omgezet naar een leesbaar formaat voor andere erp-systemen. Als men al een EDI-systeem heeft gerealiseerd, ligt het echter voor de hand dat ook te gebruiken voor de uitwisseling en automatische verwerking van andere digitale of zelfs papieren formaten. De Rozis Multi Channel Service maakt dit volgens de dienstenaabieder mogelijk.

Een ander belangrijk voordeel is dat een gebruiker automatisch facturen kan uitwisselen met relaties die wel een erp-systeem hebben, maar geen edi-voorziening. Rozis heeft daarvoor zo'n 350 soorten in- en uitvoerkoppelingen ontwikkeld met de meest gangbare erp-systemen zoals Exact, SAP, Afas, Navision, King, et cetera. Deze erp-formaten komen via de Rozis multi channel service beschikbaar voor communicatie met de afnemers. Een gebruiker levert edi-berichten aan die door de service omgezet worden in het erp-formaat dat de ontvanger kan verwerken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2943419). © Jaarbeurs IT Media.

?

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.