Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dynatrace neemt Qumram over

 

Dynatrace, gespecialiseerd in oplossing voor performancemanagement, neemt Qumram over. Dit bedrijf levert geavanceerde technologie voor het vastleggen en terugkijken van alle digitale interacties via webapplicaties en mobiele apparatuur. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Dynatrace gaat de technologie en het intellectuele eigendom van Qumram inzetten voor het uitbreiden van de digital experience functionaliteit in het Dynatrace-platform. Onder andere met de mogelijkheid gebruikerssessies visueel te kunnen terugkijken. Het product van Qumram wordt via re-engineering toegevoegd aan een nieuwe versie van Dynatrace's digital experience analytics, die begin volgend jaar wordt aangekondigd.

Deze overname is niet alleen gebaseerd op aanvullende technische functionaliteit. Het management van Dynatrace ziet ook synergie op het gebied van innovatie en development tussen de beide bedrijven. Dynatrace maakte tegelijkertijd bekend het engineeringteam van Qumram in Barcelona volgend jaar te willen verdubbelen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6242617). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×