Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Intertransis introduceert Tram4U

 

Het Tram4U-platform van Intertransis is een multimodaal informatieplatform voor de transport- en logistieke markt. Het platform biedt hoogwaardige informatie die direct bruikbaar is in de besluitvormingsprocessen van de gebruikers. Vanzelfsprekend kan de informatie via koppelingen direct worden geïntegreerd in de operationele systemen van de gebruikers.

Het Tram4U-platform van InterTransIS biedt hoogwaardige informatie voor de transport- en logistieke sector. Het platform is gebaseerd op het gebruik van het internet als één grote virtuele database en maakt voor de informatievoorziening telkens gebruik van verschillende informatiebronnen, waarna de meest actuele/betrouwbare wordt bepaald en wordt gecombineerd met andere gegevens om tot hoogwaardige informatie te komen die direct kan worden toegepast in de besluitvormingsprocessen van de gebruikers.

Tram4U biedt bijvoorbeeld informatie over aankomstmomenten van zee- en binnenvaart en de relatie tussen de verschillende modaliteiten die betrokken zijn bij een transport.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5213456). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×