Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MicroStrategy introduceert Cloud Personal

 

man cloud laptop kantoor

MicroStrategy, leverancier van Business Intelligence software, heeft Cloud Personal geïntroduceerd. Met Cloud Personal kunnen zowel de zakelijke- als privégebruikers hun persoonlijke Excel-gegevens overzichtelijker maken door het creëren van een eigen dashboard. Deze data kan met Cloud Personal gedeeld worden via e-mail of social media.

MicroStrategy Cloud Personal is een nieuwe gratis service waarmee zowel de zakelijke- als privégebruikers gegevens kunnen uploaden, analyseren en delen. Cloud Personal is voor zowel mensen in het bedrijfsleven als particulieren een manier om Excel- gegevens inzichtelijker te maken op een dashboard. Tevens bestaat er de mogelijkheid om deze visuele weergave te delen met collega's en vrienden.

Gebruikers van Cloud Personal kunnen trends herkennen en oude gegevens weer overzichtelijk maken. Zij kunnen de gegevens van hun dashboards tevens delen via e-mail, of ze publiceren via Facebook, Twitter en blogs. Door makkelijke instellingen kunnen gebruikers ervoor kiezen welke data ze willen delen en welke privé moet blijven. Vragen worden beantwoord, zonder de aanschaf van software of de hulp van een systeembeheerder, aldus MicroStrategy.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4242683). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×