Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ISEB Diploma in Business Analysis

 

ICT-opleiding

In samenwerking met het Engelse opleidingsinstituut Assistkd is het vanaf dit jaar mogelijk om je bij Devoteam Academy als Business Analist te certificeren volgens de ISEB-normen. Het opleidingstraject bestaat uit vier modules. Elke module wordt met een schriftelijke examen afgerond, en leidt tot een certificaat. Als afsluiting voor het diploma volgt een mondeling examen.

ISEB (the Information Systems Examinations Board) is een divisie van BCS (the British Computer Society). Met meer dan 65.000 leden over honderd landen is BCS de toonaangevende instantie voor IT professionals. Het doel van ISEB is om de standaard van competentie en prestaties te verhogen voor diegenen die werkzaam zijn binnen de it-sector. Dit wordt gedaan door middel van het aanbieden van door de industrie erkende accreditaties.
Het opleidingstraject bestaat uit vier modules, te weten Foundation in Business Analysis (3 dagen), Requirements Engineering (3 dagen), Business Analysis Essentials (3 dagen) en Business Process Modeling (2 dagen). Elke module wordt met een schriftelijke examen afgerond, en bij succesvolle afronding leidt dit tot een certificaat. De opleiding wordt afgesloten met een dag voorbereiding op het mondeling examen en het modeling examen zelf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4084384). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×