Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Information Builders App voor iPad en iPhone

 

ipad apple tablet

Information Builders, ontwikkelaar van business intelligence- en integratiesoftware, heeft de gratis applicatie Mobile Faves voor iPad en iPhone aangekondigd. Dit is de meest recente toevoeging aan het mobiele aanbod uit de WebFocus toGo-serie. Mobile Faves is vanaf nu beschikbaar via Apple’s App Store.

Mobile Faves voor iPad en iPhone stelt werknemers in staat om BI-documenten zoals Active Technology reports te bekijken, op te slaan, te catalogiseren, te zoeken, te mailen en zich erop te abonneren. Nieuwe features van WebFocus Active Technologies bieden een apparaatspecifieke gebruikerservaring op mobiele apparaten, waaronder mobiele menu's, controls, gebaren en interactieve grafieken. Gebruik van Active Technologies-documenten met Mobile Faves voor iPad en iPhone resulteert in een combinatie van mogelijkheden voor native device en mobile web, aldus Information Builders.
 
Met een geïntegreerde analytics engine stelt Active Technology reports-gebruikers in staat bedrijfsinformatie te bewerken en te analyseren op een mobiel apparaat, zowel online als offline. De Mobile Faves app biedt tevens speciale functies, waardoor klanten hun bestaande of legacy WebFocus BI-content kunnen bekijken, zonder hiervoor veranderingen te hoeven aanbrengen.
 
WebFocus toGo biedt mogelijkheden en componenten waarmee organisaties bestaande en nieuwe WebFocus-content aan mobiele gebruikers kunnen leveren. Met het bestaande WebFocus toGo Mobile Favorites kan iedere gebruiker bijvoorbeeld de bestaande BI-content op het web gemakkelijk toegankelijk maken vanaf een browser op een mobiel apparaat, zonder extra ontwikkeling. De nieuwe Mobile Faves app is een speciale client app voor de portal, om de ervaring op iPad, iPhone en iPod Touch-platforms te verbeteren.

Met de chart engine van Active Technologies kunnen gebruikers grafieken creëren van data op mobiele apparaten, in plaats van slechts vooropgemaakte grafieken te bekijken. De user interface (UI) maakt het eenvoudiger om deze op kleinere telefoonschermen te creëren. Met de automatische apparaatdetectie-functie past de UI zich daarnaast aan aan ieder scherm van een mobiel apparaat (bijvoorbeeld Safari, Android of BlackBerry browsers) of andere niet-mobiele browsers. Door deze automatische apparaatdetectie in Active Technologies is het niet meer nodig om voor ieder apparaat apart specieke BI-content te bouwen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3990860). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×