Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ortec ontwikkelt rekenmodule voor zorginstelling

 

Zorg

Softwareleverancier Ortec heeft een rekenmodule ontwikkeld die de behandeling van patiënten visualiseert en doorberekent. De business intelligence (bi) tool moet helpen bij de afweging tussen efficiëntie en kwaliteit van verleende zorg. Dat moet zorgprocessen optimaliseren. De software meet de gebruikte capaciteit van zorginstellingen door de doorlooptijd van de diagnose, behandeling en nazorg van patiënten vast te leggen.

De analyse van die gegevens geeft gedetailleerde informatie van behandelprofielen waarbij expliciet wordt gekeken naar patiëntengroepen en specialismen. ‘In veel ziekenhuizen zorgen groeiende patiëntenaantallen voor toenemende wachttijden en doorlooptijden", aldus Marjolein Jungman, senior consultant gezondheidszorg van Ortec. ‘Daar komt bij dat bepaalde afdelingen of specifieke apparatuur zorgt voor vertraging in het diagnose-, behandel- of nazorgtraject van patiënten.'

Ortec is op 25 en 26 november 2009 aanwezig bij Strategieplatform Gezondheidszorg, een evenement voor managers in de gezondheidszorg dat gehouden wordt in Zeist. Daar kan de leverancier in een persoonlijk gesprek extra informatie geven over de nieuwe software.  

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3154642). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures bij Ortec
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×