Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MicroStrategy levert gratis BI via het web

 

Leverancier van business intelligence software MicroStrategy, dat ook een vestiging heeft in Utrecht, biedt via zijn website gratis bi-software aan. De suite is speciaal ontwikkeld voor rapportages op afdelingsniveau. Bedrijven moeten door beter inzicht in de verschillende bedrijfsonderdelen kosten besparen en de productiviteit van medewerkers maximaliseren. Voor geavanceerde functionaliteiten moeten aanvullende licenties worden aangeschaft.

Volgens de leverancier blijft belangrijke bedrijfsinformatie nu nog te vaak hangen binnen bedrijfsonderdelen en kan het management daardoor geen beslissingen nemen op grond van betrouwbare en consistente informatie.

Bedrijven kunnen na het aanmaken van een account aan de slag met het bouwen van rapportages. Eindgebruikers kunnen de resultaten bekijken in de vorm van onder andere gridrapporten of deze grafisch weergeven. Volgens de leverancier kunnen eindgebruikers zeer eenvoudig ad-hoc queries bouwen, business performance monitoren met behulp van gedefinieerde prestatiemetingen (kpi's) en resultaten exporteren naar Excel of PDF. Voor uitbreiding van de rapportagemogelijkheden en geavanceerde functionaliteiten moeten aanvullende licenties worden aangeschaft.

Gratis rapportagesuite

De gratis rapportagesuite behelst: tot honderd licenties van MicroStrategy's producten Intelligence Server en Web Reporter (1 cpu limiet), twee licenties op naam voor de ontwikkelsoftware Desktop en Architect, twee licenties op naam voor de volgende versie van MicroStrategy Experience, Web Analyst and Professional, Mobile, Office, Report Services, Distribution Services en OLAP Services, Online Support (maximaal twee contactpersonen krijgen zestig dagen gratis ondersteuning via e-mail). Daarnaast krijgen gebruikers toegang tot de online gebruikersgroep en online educatiemiddelen zoals videohandleidingen, de kennisdatabase en toegang tot productdocumentatie van de leverancier.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2975880). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×