Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Oracle BI Applications

 

Oracle introduceert Business Intelligence Applications Release 7.9.6. De nieuwe versie biedt twee nieuwe analysetoepassingen, Project Analytics en Loyalty Analytics. Verder zijn bestaande applicaties uitgebreid en is er een gecertificeerde integratie met Oracle's JD Edwards.

Oracle BI Applications Release 7.9.6 biedt nieuwe mogelijkheden en analyseopties voor meer dan vierhonderd pagina's in bestaande dashboards. Zo is Oracle Human Resources Analytics uitgebreid met dashboards voor het beheer van talent, opleiding, recruitment, werknemervertrek en -afwezigheid. Oracle Procurement and Spend Analytics bevat een nieuwe Spend Analyzer, een nieuw dashboard voor het beheer van werknemersuitgaven en verbeterde inkoop-dasboards.

De nieuwe versie van Oracle BI Applications is geïntegreerd met JD Edwards. Er is een directe koppeling tussen Oracle Financial Analytics en JD Edwards EnterpriseOne Financial Management, waardoor managers de financiële prestaties kunnen verbeteren door tijdige informatie over uitgaven en inkomsten. Daarnaast zijn er standaard integraties met Oracle E-Business Suite (11i10 en R12), PeopleSoft Enterprise (8.9 en 9.0) en Siebel CRM (8.0 en 8.1.1).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2948299). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×