Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

A10 Networks introduceert aGalaxy 3.0

 

A10 Networks introduceert aGalaxy 3.0, een centraal managementsysteem voor het configureren en monitoren van apparatuur gebaseerd op Acos (Advanced core operating system). aGalaxy 3.0 bevat functionaliteit die de DDoS-bescherming en applicatieperformance verhogen van zowel A10 Thunder ADC (Application Delivery Controller) als Thunder TPS (Threat Protection System) oplossingen.

Bij investeringen in netwerkinfrastructuur is het belangrijk om kritisch naar de operationele kosten te kijken. Vaak zijn deze namelijk groter dan de aanschafprijs, tijdens de totale levensduur van een product. Om te besparen op operationele kosten moeten it-teams de benodigde hoeveelheid stroom, koeling, ruimte en administratie zien te verminderen. De centrale managementomgeving aGalaxy helpt daarbij door zowel it-processen als het beheer ervan te automatiseren. aGalaxy helpt ook security policies consistent te gebruiken en netwerkissues inzichtelijk te maken. Verder kunnen netwerkbeheerders met aGalaxy eenvoudig DevOps-principes implementeren, zoals continue deployment en het automatiseren van it-taken.

aGalaxy biedt organisaties functionaliteit voor het managen van alle applicatieservices en security policies in hun totale netwerk, zelfs als die over meerdere landen en continenten is uitgerold. Deze centrale omgeving kan namelijk honderden Thunder ADC of Thunder TPS appliances managen. Netwerkbeheerders kunnen met aGalaxy eenvoudig alle implementaties realtime analyseren en monitoren, maar ook DDoS-aanvallen om deze effectiever tegen te houden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5538214). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×