Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Topdesk introduceert Topdesk versie 5.6

 

Topdesk heeft een nieuwe softwareversie uitgebracht: Topdesk 5.6. Deze release bevat de laatste vernieuwingen voor reserveringenbeheer en andere handige functionaliteiten. Bijzonder aan deze release is dat de SaaS-klanten van Topdesk als eerste beschikking hebben over deze nieuwste versie. On-premises-klanten kunnen een maand later, in de loop van juni, updaten naar Topdesk 5.6.

Vorig jaar introduceerde Topdesk de compleet vernieuwde module Reserveringenbeheer, die op een geheel andere manier ruimtes en diensten laat reserveren. Nu is er Topdesk 5.6. Deze versie bevat nog meer vernieuwingen, zoals de optie om samengestelde ruimtes te reserveren. Selfservicedesk-gebruikers en behandelaars kunnen zo gemakkelijk grote of kleine ruimtes met de juiste indeling en diensten reserveren. Ze kunnen ook deelnemers toevoegen aan een reservering.

Topdesk 5.6 bevat nu rich text in de Selfservicedesk en op de Meldingkaart om de communicatie met eindgebruiker te verbeteren. Topdesk Mobile is nu voorzien van het diensten-takenbord. Zo kunnen behandelaars vanuit iedere locatie gemakkelijk zien welke diensten zijn gereserveerd voor vandaag en in één keer een dienst afmelden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5269242). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×